Πέρδικα

Πέρδικα

Ένας ακόμη σημαντικός τουριστικός προορισμός στην περιοχή με μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδος (Καραβοστάσι, Αρίλλας και Αγία Παρασκευή). Aυτός ο τόπος προικίστηκε με παραλίες.

Οι ‘’Aiora SUITES ‘’ είναι ένα συγκρότημα τεσσάρων νεόκτιστων και σύγχρονων κατοικιών δίπλα στη θάλασσα στην Αγία Παρασκευή, Πέρδικα, οι οποίες φιλοξενούν στο σύνολό τους 19 άτομα. Μπορείτε να βουτήξετε στα καταγάλανα νερά του Ιονίου πελάγους που απέχουν μόλις 50m από τις σουίτες μας.

Οι πολυτελείς κατοικίες ανήκουν στην πρώτη κατηγορία καταλυμάτων και η κομβική τους θέση παρέχει στους επισκέπτες γρήγορη πρόσβαση σε τουριστικές περιοχές  στα Σύβοτα και στην Πέρδικα καθότι είναι στην παραλία της Αγίας Παρασκευής με απόσταση 5 χλμ από τα Σύβοτα και 5 χλμ. Από την Πέρδικα.

Οι τιμές των κατοικιών είναι απόλυτα προσιτές.

Σελίδα 1 από 3

Tο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, και παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (ή έχει λάβει σχετική άδεια από τον εκάστοτε φορέα για προβολή των παραπάνω στην ιστοσελίδα του) και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.»