Μαργαρίτι

Μαργαρίτι

Είναι μια από τις ιστορικές περιοχές της Ηπείρου και έχει χαρακτηριστεί ως παραδοσιακός οικισμός. Μέσα στον οικισμό και γύρω από αυτόν έχουν βρεθεί κατάλοιπα πολυγωνικών τειχών, αρχαίοι τάφοι, καθώς και επιγραφές με λατινικά γράμματα

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Νάσκας Δημήτριος βρίσκονται στο Ελευθέρι στο νομό Θεσπρωτίας, ένα όμορφο γραφικό χωριό που απέχει 12 χλμ από την Πάργα. Η πιο κοντινή παραλία βρίσκετε σε 8 χλμ (παραλία Αγ. Γιαννάκη). Δίπλα στο χωριό υπάρχει ένας ξεχωριστός υδροβιότοπος, μια λίμνη προσβάσιμη για τον επισκέπτη από ένα μονοπάτι κατάλληλο και για τους λάτρες του mountain bike. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια περιλαμβάνουν 3κλινο υπνοδωμάτιο με τηλεόραση, κλιματισμό, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένοι, λουτρό wc. Επίσης στο χωριό υπάρχουν ταβέρνες, σουπερμάρκετ και παιδική χαρά για τα παιδιά.

Tο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, και παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (ή έχει λάβει σχετική άδεια από τον εκάστοτε φορέα για προβολή των παραπάνω στην ιστοσελίδα του) και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.»