Χάρτης

Στο Νομό Θεσπρωτίας υπάρχουν αρκετοί προορισμοί που θα σας μαγέψουν. Ανακαλύψτε τες!

περισσότερα>>

Πώς να έρθετε

Το κομβικό σημείο στο οποίο βρίσκεται ο Νομός Θεσπρωτίας παρέχει στους επισκέπτες του εύκολη πρόσβαση με πλοίο, αεροπλάνο και οδικώς.

Πού θα μείνετε

Σε όλες τις περιοχές του Νομού μπορείτε να βρείτε αξιόλογα καταλύματα και πάνω απ΄όλα την Ηπειρώτικη φιλοξενία!

περισσότερα>>

Παραλίες στη Θεσπρωτία

Βουτήξτε στο Ιόνιο πέλαγος!
Ανακαλύψτε και απολαύστε όλες τις παραλίες της Θεσπρωτίας.

περισσότερα>>

Βυζαντινά Μνημεία-Μονές

Ο νομός Θεσπρωτίας χαρακτηρίζεται απο τα πολλα μοναστήρια και ναούς οι οποίοι αντικατροπτίζουν ποικίλες εποχές.

περισσότερα>>

Αρχαιολογικοί Χώροι - Μουσείο

Στο Νομό υπάρχουν πάρα πολλά ιστορικά μνημεία, αρχαία και βυζαντινά τα οποία αποδεικνύουν την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά.

περισσότερα>>

Καλώς Ήρθατε

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στην προσπάθεια του να ενισχύσει το τουριστικό ρεύμα προς το νομό και να διευρύνει την εγχώρια επιχειρηματικότητα όπως και επαγγελματική δραστηριότητα των μελών του, προβαίνει στην παρούσα προβολή ευελπιστώντας ότι θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο στην εξυπηρέτηση των προαναφερόμενων στόχων.

Tο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, και παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (ή έχει λάβει σχετική άδεια από τον εκάστοτε φορέα για προβολή των παραπάνω στην ιστοσελίδα του) και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.»