Φιλιάτες

Φιλιάτες

Ανάμεσα στον ποταμό Καλαμά, το Όρος Μουργκάνα και τα ελληνοαλβανικά σύνορα εκτείνεται η περιοχή των Φιλιατών με επίκεντρο την πόλη των Φιλιατών. Στην πόλη των Φιλιατών ο επισκέπτης μπορεί να δει και να θαυμάσει την γοητευτική ρυμοτομία που τη χαρακτηρίζει, καθώς και κτίρια με ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία.

Ο παραδοσιακός Ξενώνας Λιά, πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση στηριζόμενη στην παραδοσιακή Ηπειρώτικη φιλοξενία. Τόσο η τοποθεσία όσο και οι παραδοσιακές γεύσεις της τοπικής  Ηπειρώτικης κουζίνας είναι βέβαιο πως θα αφήσουν τον επισκέπτη ευχαριστημένο. Οι επισκέπτες του Ξενώνα  έχουν τη δυνατότητα διαμονής σε ένα κατάλυμα το οποίο συνδυάζει το μοντέρνο και το παλιό αρχοντικό Ηπειρώτικο στυλ.

Η πολυετής εμπειρία των υπευθύνων του ξενώνα, στο χώρο της εστίασης, θα σας εξασφαλίσει μία ευχάριστη διαμονή και σίγουρα θα σας προτρέψει να  επισκεφτείτε ξανά τον Ξενώνα Λιά. 

Ο Ξενώνας παρέχει στους πελάτες του φιλική εξυπηρέτηση, πληροφορίες για τοπικά αξιοθέατα, προσιτές οικονομικές παροχές για εκδηλώσεις και ειδικές περιστάσεις. 

Tο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, και παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (ή έχει λάβει σχετική άδεια από τον εκάστοτε φορέα για προβολή των παραπάνω στην ιστοσελίδα του) και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.»