Ηγουμενίτσα

Ηγουμενίτσα

Η Ηγουμενίτσα είναι η πρωτεύουσα του νομού Θεσπρωτίας.Η ομορφιά της πόλης, ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας, συνεπαίρνουν τον επισκέπτη. Οι μεγά-
λες παραλίες του Δρέπανου και του Μακρύγιαλου,μήκους 7 χιλιομέτρων, ξεκουράζουν ντόπιους και ξένους σε πεντακάθαρα νερά. Το τοπίο είναι ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς, οπού το πράσινο της πλούσιας βλάστησης δένει αρμονικά με τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου Πελάγους.

ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙ Σε ένα οικογενειακό περιβάλλον βρίσκεται το συγκρότημα των ενοικιαζόμενων δωματίων μας "Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ". Είναι ευάερα με πολύ μεγάλα μπαλκόνια με θέα στην θάλασσα. Διαθέτουν κλιματιστικά, τηλεοράσεις, ψυγεία
ΚΥΠΡΟΥ 18 - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Απολαύστε τις διακοπές σας σε καινούρια, ευρύχωρα, πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και γκαρσονιέρες σε μια ήσυχη περιοχή, το Γραικοχώρι μόλις 800μ από το κέντρο της Ηγουμενίτσας και 3χλμ από την παράλια του Δρέπανου. Η Ηγουμενίτσα είναι το ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση όλου του νόμου Θεσπρωτίας καθώς και τις ομορφιές ολόκληρης της ηπείρου.
ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΛΑΔΟΧΩΡΙ
Σελίδα 1 από 2

Tο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, και παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (ή έχει λάβει σχετική άδεια από τον εκάστοτε φορέα για προβολή των παραπάνω στην ιστοσελίδα του) και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.»