Είστε εδώ:Επικοινωνία»Τουριστικός Οδηγός νομού Θεσπρωτίας Ελλάδα - Επικοινωνία

Επικοινωνία

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στην προσπάθεια του να ενισχύσει το τουριστικό ρεύμα προς το νομό και να διευρύνει την εγχώρια επιχειρηματικότητα όπως και επαγγελματική δραστηριότητα των μελών του, προβαίνει στην παρούσα έκδοση ευελπιστώντας ότι θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο στην εξυπηρέτηση των προαναφερόμενων στόχων.
     Η Θεσπρωτία του πράσινου και του γαλάζιου με το ιδιαίτερο και απαράμιλλο φυσικό κάλλος από άκρη σε άκρη παρέχει και προσφέρει στον ξένο επισκέπτη ανεπανάληπτες εικόνες κι’ εμπειρίες. Ένας τόπος αγνός, βαφτισμένος στην ομορφιά που απλόχερα του χάρισε η φύση. Ένας τόπος ευλογημένος στην μοναδικότητα του με μύριους κόλπους, παραποτάμια μονοπάτια και ορεινές διαδρομές, τις πηγές και εκβολές των ποταμών Αχέροντα και το ασύλληπτο δέλτα του Καλαμά. Επιπλέον κοσμικές πλαζ και παραλίες περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

     Ο ήλιος, η θάλασσα, το ορεινό τοπίο, η ιστορία και η παράδοση συνδυάζονται αρμονικά και σας καλούν να γνωρίσετε από κοντά αυτόν τον τόπο από την Σαγιάδα μέχρι τον Αχέροντα από το Δρέπανο μέχρι τα Σύβοτα και την Πέρδικα, από τον ορεινό όγκο της Μουργκάνας μέχρι τα Βουνά σύμβολο της ελευθερίας του Σουλίου και της Παραμυθιάς.

Σας καλούμε στον τόπο μας, στην Θεσπρωτία
Ελάτε να την γνωρίσετε από κοντά.                                                    Αλέξανδρος Πάσχος

Καλώς Ήρθατε

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στην προσπάθεια του να ενισχύσει το τουριστικό ρεύμα προς το νομό και να διευρύνει την εγχώρια επιχειρηματικότητα όπως και επαγγελματική δραστηριότητα των μελών του, προβαίνει στην παρούσα προβολή ευελπιστώντας ότι θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο στην εξυπηρέτηση των προαναφερόμενων στόχων.

Tο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, και παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (ή έχει λάβει σχετική άδεια από τον εκάστοτε φορέα για προβολή των παραπάνω στην ιστοσελίδα του) και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.»