Είστε εδώ:Πώς να έρθετε

Πώς να έρθετε

Το κομβικό σημείο στο οποίο βρίσκεται ο Νομός Θεσπρωτίας παρέχει στους επισκέπτες του εύκολη πρόσβαση με πλοίο, αεροπλάνο και οδικώς.

oδικώς

  • απο Αθήνα μέσω Ιόνιας Οδού (470 χλμ.)
  • απο Αθήνα μέσω Πρέβεζας - Άρτας (480 χλμ.)
  • απο Θεσσαλονίκη μέσω Ιωαννίνων - Εγνατία οδός (325 χλμ)

ακτοπλοϊκώς

  • απο Κέρκυρα, Πάτρα, Ιταλία

αεροπορικώς

  • απο Ιωάννινα (Αεροδρόμιο 26510 27058)
  • απο Κέρκυρα (Αεροδρόμιο 26610 89600)
  • απο Πρέβεζα- Ακτιο (Αεροδρόμιο 26820 26113)

Καλώς Ήρθατε

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στην προσπάθεια του να ενισχύσει το τουριστικό ρεύμα προς το νομό και να διευρύνει την εγχώρια επιχειρηματικότητα όπως και επαγγελματική δραστηριότητα των μελών του, προβαίνει στην παρούσα προβολή ευελπιστώντας ότι θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο στην εξυπηρέτηση των προαναφερόμενων στόχων.

Tο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, και παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (ή έχει λάβει σχετική άδεια από τον εκάστοτε φορέα για προβολή των παραπάνω στην ιστοσελίδα του) και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.»