Είστε εδώ:Τουρισμός»Διαμονή»Ενοικιαζόμενα Δωμάτια»Πέρδικα»ΜΩΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΩΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας βρίσκονται σε ένα όμορφο και ήσυχο περιβάλλον, ανάμεσα σε ελιές, πορτοκαλιές και σε ανθισμένα λουλούδια του κήπου που το περιτριγυρίζουν. Η θέα της θάλασσας από το μπαλκόνι σας προσκαλεί να πιείτε τον απογευματινό σας καφέ και να απολαύσετε τη μαγεία των χρωμάτων του ηλιοβασιλέματος. Το ιδανικό μέρος για οικογενειακές και όχι μόνο διακοπές. Σας προσκαλούμε να τα δείτε από κοντά.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Περιοχή: Πέρδικα
  • κατηγορία: 1 κλειδιά
  • τηλέφωνο: 2665091142
  • κινητό τηλ.: 6942567195
  • Υπηρεσίες: εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, τηλεόραση, μπαλκόνι
  • Επιπλέον: κήπος, αυλή, πάρκινγκ, επιτρέπονται τα κατοικίδια, καθαριότητα δωματίων κάθε μέρα, θέα θάλασσα
Διαβάστηκε 7786 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΝΤΑΝΗΣ ΘΩΜΑΣ ΠΑΡΟΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Ιωάννη »

Tο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, και παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (ή έχει λάβει σχετική άδεια από τον εκάστοτε φορέα για προβολή των παραπάνω στην ιστοσελίδα του) και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.»