Είστε εδώ:Τουρισμός»Διαμονή»Ξενοδοχεία»Παραμυθιά»ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - AEGEAN ISLANDS

ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - AEGEAN ISLANDS

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην Παραμυθιά, έναν παραδοσιακό οικισμό στην Ήπειρο στο νομό Θεσπρωτίας. 

Η Παραμυθιά περιβάλλεται από τα καταπράσινα πεύκα και τους ελαιώνες και πλαισιώνει τη γνωστή Οροσειρά της Πίνδου. Μια ιδιαίτερη αναφορά σ΄ αυτό το γεγονός είναι το Βουνό «Κορίλα», που φτάνει το υψόμετρο των 1600μ.

Στα όρια της πόλης βρίσκεται ο ποταμός Κωκυτός, γνωστός από την μυθολογία (σαν το ποτάμι που δημιουργήθηκε από τα δάκρυα των συγγενών των νεκρών, όταν ο "Αδης" οδηγούσε τις ψυχές στον Αδη μέσω της Αχερουσίας λίμνης), παρέχοντας φυσικό πλούτο για εναλλακτική μορφή τουρισμού και extreme sports.

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Κομβικό σημείο της περιοχής, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για τις εκδρομές σας σε κοντινούς, ιστορικούς προορισμούς, όπως Ηγουμενίτσα, Πάργα, Ιωάννινα, Σούλι.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Περιοχή: Παραμυθιά
  • κατηγορία: 2 Αστέρια
  • τηλέφωνο: +302666023000
  • κινητό τηλ.: +306977621196
  • fax: +302666023004
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δωμάτια: δίκλινα, οικογενειακές σουίτες, τρίκλινα
Διαβάστηκε 4646 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ - KLEOPATRA ΕΛΕΑΤΑΝ - ELEATAN »

Tο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, και παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (ή έχει λάβει σχετική άδεια από τον εκάστοτε φορέα για προβολή των παραπάνω στην ιστοσελίδα του) και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.»