Είστε εδώ:Τουρισμός»Διαμονή»Ξενοδοχεία»Παραμυθιά»ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ - KLEOPATRA

ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ - KLEOPATRA

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καλως ηρθατε στη Γλυκη στο Ξενοδοχειο ΚΛΕΟΠAΤΡΑ!

Σύμφωνα με το λαϊκό μύθο, στην σπηλιά του Γκορίλα στις όχθες του ποταμού Αχέροντα, ζούσε ένας τρομερός δράκος που δηλητηρίαζε με το φαρμάκι του το νερό του ποταμού και το έκανε πικρό.
Κάθε χρόνο μια κόρη θυσιαζόταν στο δράκο για να τον εξευμενίσει και να μπορούν οι χωρικοί να πίνουν το νερό. Τον δράκο σκότωσε ο Αϊ Δονάτος. Ο άγιος έκανε και πάλι γλυκό το νερό του ποταμού και το χωριό ονομάστηκε Γλυκή.

Σήμερα το χωριό Γλυκή δεν απειλείται από δράκο. Είναι ένα χωριό πνιγμένο στο πράσινο. Κάθε καλοκαίρι γεμίζει από κόσμο που έρχεται να επισκεφτεί αυτή τη μοναδική τοποθεσία.

Σας ευχόμαστε να περάσετε ευχάριστα στο ξενοδοχείο μας και καλή διασκέδαση στη Γλυκή και στην πανέμορφη Ήπειρο.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Περιοχή: Παραμυθιά
  • κατηγορία: 2 Αστέρια
  • τηλέφωνο: +302666049003
  • κινητό τηλ.: +306977547406
  • fax: +302666049002
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δωμάτια: νεανικές σουίτες, studio
Διαβάστηκε 4551 φορές

Tο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, και παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (ή έχει λάβει σχετική άδεια από τον εκάστοτε φορέα για προβολή των παραπάνω στην ιστοσελίδα του) και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.»