Είστε εδώ:Τουρισμός»Διαμονή»Ξενοδοχεία»Σύβοτα»ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ - ACROPOLIS

ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ - ACROPOLIS

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αν θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, να βρεθείτε σε μία παραδεισένια περιοχή και να ζήσετε ονειρεμένες διακοπές, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τα Σύβοτα Θεσπρωτίας.

Σε αυτό το γραφικό χωριό θα βρείτε για τη διαμονή σας το ξενοδοχείο «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ», που σας περιμένει να το ανακαλύψετε και είναι έτοιμο να σας προσφέρει στιγμές ηρεμίας και απόλαυσης στους φιλόξενους χώρους τους.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Περιοχή: Σύβοτα
  • κατηγορία: 1 Αστέρι
  • τηλέφωνο: +302665093263, +302665093368
  • κινητό τηλ.: +306972925672
  • fax: +302665093358
  • Δωμάτια: δίκλινα, τρίκλινα
Διαβάστηκε 4465 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΩΡΙΑΝΑ - ORIANA ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ - MIKROS PARADISOS »

Tο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, και παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (ή έχει λάβει σχετική άδεια από τον εκάστοτε φορέα για προβολή των παραπάνω στην ιστοσελίδα του) και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.»