Δήμος Ηγουμενίτσας_ Χριστούγεννα στη Πλατεία_ 23.12.2022

Оценете
(0 гласа)
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας και το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. Δήμου Ηγουμενίτσας σας προσκαλούν στην κεντρική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Χριστούγεννα στην Πλατεία», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου από τις 15:30, στην Πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας με τη συμμετοχή Συλλόγων και Φορέων, με μουσική, παιχνίδια και πολλές άλλες εκπλήξεις. Σας περιμένουμε όλους να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων, να διασκεδάσουμε παρέα και να γευτούμε χριστουγεννιάτικα γλυκά, ροφήματα και εδέσματα δωρεάν για όλους.
Прочетена 1121 пъти Последно променена в Четвъртък, 22 Декември 2022 12:02

Tο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, και παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (ή έχει λάβει σχετική άδεια από τον εκάστοτε φορέα για προβολή των παραπάνω στην ιστοσελίδα του) και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.»